Modalităţi de plată

Pentru a achita produsele comandate pe site-ul www.citimpesilabe.ro/ ai la dispozitie mai multe optiuni:

- Plata in numerar la sediul nostru.

- Plata cu Card bancar prin partenerul nostru Netopia

- Plata ramburs

- Ordin de plata (adica transfer bancar direct in contul firmei)

Plata ramburs

Plata se face in lei, integral, la livrare curierului cand te viziteaza pentru a-ti preda coletul. In cazul in care ati optat pentru livrare prin Posta Romana, plata se face prin intermediul oficiului postal.

Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat. Factura fiscala va fi trimisa prin posta sau curier rapid

Limita de plata este de 5.000 RON* numerar pe zi.

*se aplica Legea 227/2015 , art 271( prestarea de servicii ), aliniatul e, cu modificarile legislatiei fiscale la zi.

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, carteabasarabiei.ro foloseste platforma Netopia.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati Netopia.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Netopia. carteabasarabiei.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Transfer bancar

Plata prin Transfer bancar se face doar în baza facturii proforme emise de www.citimpesilabe.ro/. Mai departe ai detalii complete pentru a face acest tip de plată, la bancă, la nivel național:

Beneficiar: ROVIMED PUBLISHING HOUSE S.R.L.

- Banca Transilvania: IBAN: RO10 BTRL RONC RT02 8381 1001

- ING Bank: RO97 INGB 0000 9999 0824 9888

- Trezoreria Bacau: IBAN: RO84 TREZ 0615 069X XX00 6843

Te rugăm să menționezi la observații de plată numărul comenzii tale pe site sau numele clientului pentru care se face plata, dacă diferă de numele tău pe care îl primim de la bancă.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in unul din conturile din factura proforma. Neachitarea contravalorii comenzii dumneavoastra in termenul convenit duce automat la anularea comenzii.