CONDITII DE UTILIZARE

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul acesta implica acceptarea urmatoarelor termene si conditii:

REFERITOR LA ACCESARE

Ne rezervam dreptul sa inregistram si sa stocam urmatoarele informatii referitoare la accesarea acestui site: data, pagina, ip, agent utilizator, rezolutie ecran, referer. 

REFERITOR LA CLIENTI SI COMENZI

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, adresa, email, telefon, carti comandate, etc pe termen nedefinit. 

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti. 

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. 

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza. 

Comenzile nu pot fi anulate decat prin telefon in termen limita de 24 de ore de la data comenzii. Odata facuta comanda clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi. 

Nu garantam indeplinirea nici unei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un anumit titlu. In situatii exceptionale este posibil ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat altfel. In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site. 

Firma noastra nu se face raspunzatoare pentru coletete primite in stare deteriorata datorita proastei manipulari din partea firmelor de coletarie cu care colaboram. Cartile nu pot fi returnate, decat in cazul in care clientul constata defectiuni fizice grave (pagini murdare, pagini lipsa sau desprinse, defecte de tiparire). In acest caz ne obligam sa va returnam contravaloarea imediat ce cartea(cartile) in cauza ne sunt returnate.

REFERITOR LA INFORMATIILE DE PE SITE

Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura descrierilor cartilor si comentariilor introduse de vizitatori. 

Nu raspundem de site-urile la care se ajunge prin legaturi de pe acest site.

REFERITOR LA E-MAILURI

Prin comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj in pagina contact sau sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii Rovimed, se considera ca utilizatorul consimte primirea de emailuri periodice cu informatii diverse din partea firmei noastre.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.) este proprietatea firmei SC Rovimed, a asociatilor sau partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si a altor legi legilor privind dreptul de proprietate intelectuala. 

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii Anticariat Online si este protejata de aceleasi legi. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

NOTE GENERALE

Nu raspundem pentru defectiunile datorate serverului pe care este gazduit site-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii Internet. 

Orice tentativa de acces neautorizat la acest site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. 

Orice conflict aparut intre Rovimed si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.